Brownsboro High School

Bell Schedules

Brownsboro High School 2016 - 17 Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Period / Breakfast 7:40 AM 8:00 AM 20 min
1 8:05 AM 8:50 AM 45 min
2 8:54 AM 9:41 AM 47 min
Enrichment 9:45 AM 10:11 AM 26 min
3 10:15 AM 11:00 AM 45 min
A Lunch 11:00 AM 11:30 AM 30 min
4B 11:34 AM 12:19 PM 45 min
5B 12:23 PM 1:08 PM 45 min
4A 11:04 AM 11:49 AM 45 min
B Lunch 11:49 AM 12:19 PM 30 min
5B 12:23 PM 1:08 PM 45 min
4A 11:04 AM 11:49 AM 45 min
5A 11:53 AM 12:38 PM 45 min
C Lunch 12:38 PM 1:08 PM 30 min
6 1:12 PM 1:57 PM 45 min
7 2:01 PM 2:46 PM 45 min
8 2:50 PM 3:35 PM 45 min